E-mail nieuwsbrief/website

Tweewekelijks ontvangt u op donderdag onze email nieuwsbrief “Uit De School Geklapt” (UDSG), waarin u allerlei gegevens, activiteiten en actuele berichten van school kunt lezen. Heel belangrijk zijn vooral de aanvragen voor ouderhulp die vaak verschijnen in de nieuwsbrief, maar ook de mededelingen over uitstapjes, buitenschoolse lessen onder schooltijd en uitnodigingen voor deelname of bezoek aan activiteiten voor ouders. Vakanties en vrije dagen staan op onze website bij het kopje “ouders”, de agenda en de online schoolgids en worden ook aangekondigd in de nieuwsbrief. Mocht u het mailtje van UDSG gemist hebben, de nieuwsbrief is altijd te lezen op de website onder het kopje “ouders-nieuwsbrieven”.

Heel veel informatie over de school vindt u in onze digitale schoolgids.