Het team

Onze kinderen leren in stappen die niet onderbroken worden bij overgang. In de basisschool ‘loopbaan’ zijn deze stappen inhoudelijk en leerkundig beschreven. Het team is evenwichtig van samenstelling. De school bewaakt actief de kwaliteit van het onderwijs en toetst dit regelmatig met de ouders. Onze school is een open, respectvolle, veilige, warme en rustige school.

Het schoolteam

Charissa Beumer (groep 1-2), Marit Nieuwenhuis (groep 1-2), Marlies van Lohuizen (groep 2-3), Bianca Mulder (groep 4-5), Mariet Geurts (groep 4-5), Monique Leenders (inval groep 4-5), Ellen Triesscheijn (groep 5-6), Maartje Pisters (groep 5-6), Ruth Hulshof (groep 7-8), Celeste van Veenen (groep 7-8), Diny Kok (meer/hoog begaafden groep), Henriette Goossens (onderwijsassistente), Ingrid Palm (conciërge), Danielle Rorije (IB) en Yolanda Klaaysen (directeur).