Het team

Onze kinderen leren in stappen die niet onderbroken worden bij overgang. In de basisschool ‘loopbaan’ zijn deze stappen inhoudelijk en onderwijskundig beschreven. Het team is evenwichtig van samenstelling. De school bewaakt actief de kwaliteit van het onderwijs en toetst dit regelmatig met de ouders. Onze school is een open, respectvolle, veilige, warme en rustige school.

Het schoolteam

Yolanda Klaaysen (directie), Danielle Rorije (ib), Mariet Geurts (gr 4-5), Monique Leenders (inval gr 4-5).

Charissa Beumer (gr 1-2), Nienke Disco (gr 7-8), Ruth Hulshof (gr 7-8), Ingrid Palm (conciërge), Marlies van Lohuizen (gr 2-3)

Marit Nieuwenhuis (gr 1-2), Bianca Mulder (gr 4-5), Ellen Triesscheijn (gr 5-6), Sigrid Voorhorst (onderwijsassistente), Maartje Pisters (gr 5-6)