Het team

Onze kinderen leren in stappen die niet onderbroken worden bij overgang. In de basisschool ‘loopbaan’ zijn deze stappen inhoudelijk en leerkundig beschreven. Het team is evenwichtig van samenstelling. De school bewaakt actief de kwaliteit van het onderwijs en toetst dit regelmatig met de ouders. Onze school is een open, respectvolle, veilige, warme en rustige school.

Het schoolteam

Yolanda Klaaysen (directeur), Ellen Triesscheijn (groep 6-7), Maartje Pisters (groep 6-7), Bianca Mulder (groep 8), Mariet Geurts (groep 8), Ingrid Palm (conciërge), Ine Pennink (groep 2-3), Marlies van Lohuizen (groep 2-3), Danielle Rorije (IB- groep 4-5), Ruth Hulshof (groep 4-5), Charissa Beumer (groep 1-2), Marit Nieuwenhuis (groep 1-2) en Manouk Havekes (LIO stagiaire groep 6-7).