Doomijn Kinderopvang in Beekbergen

Openbare basisschool Beekbergen werkt samen met Doomijn Kinderopvang in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Doomijn Kinderopvang staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen.

Doomijn Kinderopvang biedt de volgende opvang in hetzelfde gebouw als onze school:

• peuterspeelzaal / peuteropvang
  • voorschoolse opvang (vso) en
  • buitenschoolse opvang (bso).

Doomijn Kinderopvang ziet kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken. Bij Doomijn zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld die ze vrij mogen ontdekken. Spelenderwijs en met veel plezier.

Peuterspeelzaal / peuteropvang

In ons schoolgebouw vindt u ook peuterspeelzaal Trompie van Doomijn Kinderopvang. Wij werken nauw samen met de peuterspeelzaal. De locatie is kleinschalig en gemoedelijk, precies zoals ook het dorp is. Een fijne, herkenbare omgeving voor de kinderen. De peuters gaan regelmatig op bezoek bij de school om mee te doen met een gymles, kringgesprekjes of creativiteits les.

Doomijn Kinderopvang vertelt over peuterspeelzaal Trompie: “Alles wat we hier doen, ontstaat uit de wensen van de kinderen. We vullen onze dagen met wat zij leuk, interessant en spannend vinden. In onze grote en lichte leefgroep vindt ieder zijn of haar weg in de verschillende hoeken. De bouw- en autohoek, een poppenhoek, een knutselhoek en een leeshoek.”
De peuters hebben op het buitenterrein alle ruimte om te oefenen met de fiets en er is een zandbak, glijbaan en de fijnste plekjes om je te verstoppen.

Voor meer informatie over peuterspeelzaal Trompie kunt u bellen met telefoonnummer (038) 421 45 21. De openingstijden kunt u vinden op de website van peuterspeelzaal Trompie.

Voorschoolse opvang (vso)

U kunt bij Doomijn Kinderopvang gebruik maken van voorschoolse opvang (vso). Uw kind is welkom is vanaf 7.30 tot 8.30 uur.

Voor tarieven en meer informatie kunt u contact opnemen met Doomijn Kinderopvang, telefonisch (038) 421 45 21 of via de website van Doomijn. Voor meer informatie over Doomijn Kinderopvang kunt u bellen met telefoonnummer (038) 421 45 21.

Buitenschoolse opvang (bso)

Doomijn Kinderopvang verzorgt samen de buitenschoolse opvang in onze school. Bso De Driehoek is een wereld vol plezier. Kinderen denken en beslissen hier mee in wat we samen doen en ontdekken. Na een schooldag kunnen de kinderen op ontdekking in de bso. Opladen of ontladen, rondrennen of relaxen. De kinderen krijgen de ruimte en vinden altijd een nieuwe uitdaging.

Omdat de school en de bso in hetzelfde gebouw zitten, kunnen de kinderen binnendoor en kennen ze alle gezichten. Praktisch en vertrouwd dus. De bso is heerlijk ruim. Kinderen kunnen alle kanten op. De kinderen spelen in de grote hal of het gymlokaal, ze hebben kookworkshops in de keuken en er is een huiswerkruimte. Er wordt hier natuurlijk vooral veel genoten. Rennen en ravotten of hangen in het grote klemrek op het schoolplein. Of samen op verkenning in de tuin of het park in de buurt.

De leidsters zorgen voor verrassend en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag.

Voor meer informatie over bso De Driekhoek kunt u bellen met telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in. Op de website van bso De Driehoek vindt u de openingstijden.