Contact

Hieronder treft u alle relevante contactgegevens van onze school aan. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met rondleiding neem dan contact op via het webformulier kennismaking.Uiteraard zijn wij wel telefonisch of per mail bereikbaar. Neem contact op met de directeur van de school Ruud Brinkman via telefoonnummer 055 – 506 12 05, via beekbergen@leerplein055.nl  of vul het kennismakingsformulier in. De directeur neemt dan per mail of telefonisch contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze school!

Openbare basisschool Beekbergen

Dorpstraat 28

7361 AV Beekbergen

Tel 055 5061205

beekbergen@leerplein055.nl

 

Directeur obs Beekbergen

Ruud Brinkman

rbrinkman@leerplein055.nl

 

Aanmelden
Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor openbare basisschool Beekbergen? Via het webformulier kunt u uw kind aanmelden. U ontvangt het ingevulde formulier vervolgens per e-mail retour. Wij verzoeken u het formulier te ondertekenen en in te leveren bij onze school.

Voor een algemene vraag kunt u ook onderstaand contactformulier gebruiken of neemt u telefonisch contact op met directeur Yolanda Klaaysen.

 

Contactformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Verplicht veld

 

Delen via