Continurooster en eten op school

Op onze school hebben we een continurooster en eten dus alle kinderen op school. Alle kinderen nemen daarvoor een tas mee met een broodtrommel, een drinkbeker en een theedoek (voor over de tafels). In de broodtrommel zit voor het tussendoortje en voor tussen de middag brood-groente-fruit. In de beker zien we graag iets “gezonds” te drinken. Als kinderen geen beker meenemen naar school, dan kan er water gedronken worden. Geeft u uw kind zuivel mee in de beker, dan kan deze beker koel gehouden worden in de koelkast op school. We doen mee met het project de Gezonde School en verwachten dat kinderen op school gezond eten en drinken. Vanaf twaalf uur gaan alle kinderen in de eigen groep eten, om 12.15 uur is het buitenspeeltijd. Om 12.30 uur begint het middagprogramma.