nieuwsbrief openbare basisschool Beekbergen6 juli 2017
Start nieuwe schooljaar

Heel erg bedankt!

Langs deze weg willen wij alle ouders, opa's/oma's, broers/zussen, soms tantes/ooms en alle anderen bedanken voor de hulp en de gezelligheid die we van jullie mochten ontvangen dit schooljaar. Heel fijn om te merken dat we samenwerken aan een fijne school voor de kinderen. Zonder jullie hulp zouden er veel dingen niet mogelijk zijn. Wij hebben het jaar ervaren als een fijn en leerzaam jaar en kijken uit naar het volgende schooljaar met alle nieuwe plannen. Ook bedankt voor alle lieve wensen en attenties! Alle kinderen die de school gaan verlaten wensen we veel geluk voor de toekomst! Alle nieuwe kinderen die na de vakantie bij ons op school komen, wensen we een heel fijne tijd bij ons op school.

Voor nu... rust lekker uit en geniet van de rust, de drukte en vooral van elkaar. We zien elkaar weer op 21 augustus a.s. Nogmaals dank !! Het team van obs Beekbergen.

Fotowedstrijd

Het is bijna zomervakantie en zijn we allemaal heerlijk vrij. Het leek het ons leuk om voor in de vakantie nog iets mee te geven, nl een uitdaging: fotografeer een school!. Gewoon in eigen land of in het buitenland. Deze foto mogen jullie na de vakantie meenemen (op de achterkant zet je je naam en vermeld je waar de school staat). We zullen dan samen met een groep kinderen er een tentoonstelling van maken. Samen kunnen we de mooiste foto kiezen en we vragen een fotograaf ook een keuze te maken. We zijn heel benieuwd!

Groep 3

De laatste week is aangebroken! Veel leuke dingen deze week waaronder de musical en de dansdag, maar..... er moest ook nog wat gewerkt worden! In groep 3 worden al voorbereidingen getroffen voor het nieuwe jaar. Punten worden geslepen, stiften uitgezocht en flink opgeruimd samen met de kinderen!
Ook hadden we de laatste gymles van het schooljaar. Met groep 3/4 hebben we slagbal en tikspelletjes gedaan op het schoolplein.
Namens de juffen wensen wij iedereen vast een fijne vakantie!

 

Groep 4

Wat hebben we een mooi jaar gehad! Veel geleerd, veel leuke dingen gedaan. De afgelopen weken stonden in het teken van het schoolreisje, de modderdag, de musical van groep 8 en snoep strooien, de dansdag en natuurlijk het opruimen van de klas. Tussendoor natuurlijk ook toetsen maken, CITO's maken en de  rapporten.

Wat heeft iedereen hard gewerkt en wat is iedereen gegroeid...ineens zijn ze klaar voor groep 5, niet alleen wat betreft leeftijd maar ook als persoon. We zijn trots op onze groep en gunnen iedereen een fijne zomervakantie! Een dikke knuffel van juf Ellen en juf Bianca! ( we gaan jullie ook missen hoor...!) Kom volgend schooljaar maar af en toe boven om bij te kletsen....

Dag groep 8!

Maandag heeft groep 8 de musical TORENHOOG! opgevoerd. Wat een geweldige musical hebben jullie neergezet. Trots op groep 8!Woensdagmorgen hebben de overige leerlingen van OBS Beekbergen groep 8 uitgezwaaid. En woensdagavond was er nog een gezellige BBQ met de 8ste-groepers en hun ouders. Via deze weg willen wij nogmaals alle ouders bedanken voor hun hulp de afgelopen jaren!

Lieve Abel, Amy, Muriël, Bart, Britt, Camiel, Cheyenne, Chimène, Emmalynn, Hugo, Isa, Janelle, Leanne, Nino, Olivia, Rafaël, Robin, Romy, Sam, Sören, Thom, Tim, Tristan & Tycho

Wij wensen jullie heel veel geluk en succes in de toekomst!
juf Ruth & juf Mariët

De Ouderraad praat u bij!

Op de voorlaatste dag van het schooljaar nog een bericht van de ouderraad.

Om te beginnen een groet aan alle kinderen van groep 8. Jongens en meiden, wat hebben jullie een fantastische musical neergezet. Het zal niet meevallen voor de volgende groep 8 om dat te evenaren (maar die gaat dat natuurlijk wel proberen…) De ouderraad wenst jullie heel veel geluk en succes op je nieuwe school en hoopt dat jullie met plezier terugkijken op je schooltijd bij OBS Beekbergen.

Terugblikkend op het afgelopen schooljaar kunnen we zeggen dat het voor ons een veelbewogen jaar was. Zo was er de wijziging van de vrijwillige ouderbijdrage. Een wijziging die later helaas terug moest worden gedraaid vanwege een fout in onze berekening. Dat gaf de nodige onrust. Maar anderzijds een zeer geslaagde Kerstmarkt die heel wat voeten in aarde had en waarin we zoveel geld konden inzamelen om te doneren aan het goede doel ‘Het vergeten kind’. Nog steeds zijn we wel een beetje trots dat we dat met zijn allen hebben kunnen organiseren. Ook de kleine geluksmomenten: het PJB dat bij de intocht van Sinterklaas de feestvreugde verhoogde, dat er zoveel meer lopers waren dan afgelopen jaar bij de scholierencross, het gezellige Paasontbijt. We hebben het best druk gehad, maar het was de moeite waard. In mijn vorige stukje deed ik een noodoproep aan u om nieuwe leden te werven voor de Ouderraad. Vandaag kan ik meedelen dat de OR 4 nieuwe leden mag verwelkomen, te weten: Sandra Kleverwal, Ilonka te Boekhorst, Joyce van Rijkom en Marian Neuteboom. Welkom bij onze gelederen dames! Helaas nemen wij afscheid van Angelique Verlaan en Jolanda Essenstam. Jarenlang hebben zij zich ingezet voor de ouderraad, maar ook hún tijd op OBS Beekbergen is nu definitief voorbij. Jolanda en Angelique, nogmaals bedankt voor alles en het ga jullie goed! Tenslotte wens ik u en jullie namens alle OR-leden een heel fijne vakantie toe. Wij hopen jullie allemaal in augustus weer te zien in goede gezondheid.

De OR bakt ze bruin.........

Op 25 augustus opent OBS Beekbergen het nieuwe schooljaar feestelijk met een pannenkoekenbuffet aan het eind van de middag. Leerlingen, ouders maar ook broertjes en zusjes zijn hierbij van harte welkom! Vanaf 17.00 uur staan de pannenkoeken warm. Bij mooi weer ontmoeten wij elkaar buiten op het plein, bij wat mindere weersomstandigheden worden de pannenkoeken binnen gebakken. Onder het genot van een hapje en een drankje zien wij elkaar dan weer. Wat zou het fijn zijn om zo met elkaar het schooljaar te beginnen! Noteert u alvast de datum in uw agenda?

De jas van Jorik

Sinds maandag is Jorik uit groep 5 zijn zomerjas kwijt. ’s Ochtends is hij er mee naar school gegaan. Om 12 uur zonder jas thuis gekomen. Het is een donkerblauwe zomerjas, model pilotenjack. Is er misschien iemand met een verkeerde jas is thuis gekomen?

Vakantie en vrije dagen 2017-2018

 Herfstvakantie  16 t/m 20 oktober 2017  

Kerstvakantie  25 december 2017 t/m 5 januari 2018  

Voorjaarsvakantie  26 februari t/m 2 maart 2018  

Pasen - goede vrijdag  30 maart t/m 2 april 2018

Meivakantie met Koningsdag en Hemelvaartsdag  27 april t/m 4 mei 2018

Pinksteren  21 mei 2018

Zomervakantie  16 juli t/m 24 augustus 2018

Let op! Op de volgende dagen zijn de leerlingen vrij i.v.m. studiedagen van het team:

Woensdag 15 november, woensdag 31 januari, maandag 5 maart (na de voorjaarsvakantie) en donderdagmiddag 7 juni (vanaf 12.00 uur)

Vrije vrijdagen groep 1-4:

 Groep 1-2                        Groep 3-4

1 september 2017             school  

6 oktober 2017                  6 oktober 2017  

3 november 2017              school  

1 december 2017             1 december 2017  

12 januari 2018                12 januari 2018  

16 februari 2018               school  

23 maart 2018                  23 maart 2018  

20 april 2018                    20 april 2018  

25 mei 2018                     school  

8 juni 2018                       8 juni 2018  

6 juli 2018                        6 juli 2018

Vakantieworkshop De Hoge Weye

Op donderdag 13 juli 2017 is er een workshop Photo Props voor kinderen vanaf 6 jaar in De Hoge Weye. U kunt hier de rest van de informatie lezen:

Workshop De Hoge Weye

 

Van harte gefeliciteerd in de zomervakantie!

Datum               Naam               Groep  

13 juli                Lilly Faye          3

14 juli                Anne Fleur       1-2

15 juli                Kenji                 3

16 juli               Dylan                1-2

16 juli               Keano               5

17 juli               Niek                  1-2

19 juli               Tessa               3

21 juli               Thijs                 7

21 juli               Dex                   3

22 juli               Lena                 3

24 juli              Jens                  4

27 juli              Marit                  1-2

29 juli              Yelina                5

29 juli              Veri                    6

1 augustus      Amelie               1-2

1 augustus      Isabella             1-2

1 augustus      Lotte                  4

1 augustus      Luuk                  4

5 augustus      Lynn                  1-2

8 augustus      Fleur                  7

8 augustus      Sara                  5

18 augustus    Lynn                  7

23 augustus    Rens                 6

25 augustus    Jort                   7

27 augustus    Jesse                1-2

 

 

obsbeekbergen op Twitter

Bedankt! https://t.co/RPlnzVXHcT

15 jun

Bedankt! https://t.co/1ALoB8yLCs

15 jun

Veel plezier en blije gezichten op juffendag. Dubbel feest vanwege behalen certificaat @GezondeSchoolNL sport en bewegen #trots https://t.co/xawmlDq5V9

14 jun

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Beekbergen is onderdeel van Leerplein055