nieuwsbrief openbare basisschool Beekbergen11 mei 2017
Start nieuwe schooljaar

Weet u het nog?

 

•  De kinderen van groep 8 hebben de eindtoets gemaakt op 18-20 april. De uitslagen binnengekomen en verstuurd naar alle ouders.

• Ook komende week is er nog gelegenheid voor om een (facultatief) oudergesprek te voeren.

• Op 15 mei gaat gr. 5/6 naar de Bostuin voor een natuurles

• Groep 8 gaat 22 t/m 24 mei op Vlielandkamp (denkt u aan de betaling voor het kamp?)

• Groep 7 gaat op HAPS kamp van 31 mei t/m 2 juni (denkt u aan de betaling voor het kamp?)

• Op di 6 juni zijn alle kinderen vrij i.v.m. de studiedag van het team.

• Donderdag 15 juni gaan de groepen 1-4 op schoolreis naar Het Land van Jan Klaassen

• U kunt de vakanties en vrije dagen ook vinden op de website (ouder-vakanties en vrije dagen).

Gr 3 en 4

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van  koningsdag en 4 en 5 mei. We hebben leuke gesprekken gevoerd met de kinderen over Koningsdag, Nederlandse gewoonten, wat vieren we precies... en ook wat weet je al van 4 en 5 mei, wat herdenken we nou eigenlijk, waarom gaat de vlag half stok en waarom zijn we 2 minuten stil. Leuk om te merken hoeveel de kinderen er al van af wisten en met hoeveel interesse ze luisterden naar elkaar. We hebben weer mooie woordplaten gemaakt, deze hangen achter in de klas, zodat iedereen nog eens na kan kijken waar we ook al weer over gesproken hebben.

Koningsdag is al weer een tijdje geleden, maar u heeft nog foto's van ons te goed! Kijk er maar naar op de site van groep 3 en 4!

De komende weken zullen we ons gaan voorbereiden op de CITO toetsen...hoe gaat dat ook al weer en op welke manier werden de vragen ook alweer gesteld...fijn om van te voren nog even samen naar te kijken.

1,2,3, cha cha cha

De afgelopen weken hebben de leerlingen van groep 5 en 6 flink de voetjes van de vloer gedaan. Onder begeleiding van Gerrit Wensink hebben zij les gekregen in ballroom dansen. Eerst hebben ze alleen geoefend en daarna zijn ze verder gaan oefenen met een vaste danspartner. Natuurlijk ga je zo'n leuke ervaring ook afsluiten, dat doen we door een wedstrijd.

Op zaterdag 13 mei is de wedstrijden  rondom het stijldansen, dit zal plaatsvinden bij Dansschool Wensink aan de Musschenbroekstraat 19. Om 15.45 moeten de deelnemers aanwezig zijn, om 16.05 begint het indansen en daarna wordt er per ronde afgedanst. Supporters zijn uiteraard van harte welkom.

Bezoek bostuin gr 5/6

Maandag a.s. bezoekt groep 5/6 de Bostuin en krijgen een natuurles van het IVN. We lopen om 13.15 vanaf school richting Hietveldweg. Om 15.15 zijn we weer terug op school. Ouders die het leuk vinden hierbij aanwezig te zijn kunnen ons vergezellen.

Een cadeau......

We boffen toch maar. De ouderraad schenkt ons een cadeau waar wij samen plezier van hebben. Vanaf vandaag staat er een schitterende tafeltennistafel op ons schoolplein. Maandag a.s. om 8.30 vindt de onthulling plaats en speelt het team het eerste spelletje. Namens team en kinderen een hoeraatje voor onze ouderraad!!

Van harte gefeliciteerd!

Datum               Naam      Groep  

15 mei               Luca        1-2

16 mei               Benthe     5

19 mei               Eline        5     

 

obsbeekbergen op Twitter

Bedankt! https://t.co/RPlnzVXHcT

15 jun

Bedankt! https://t.co/1ALoB8yLCs

15 jun

Veel plezier en blije gezichten op juffendag. Dubbel feest vanwege behalen certificaat @GezondeSchoolNL sport en bewegen #trots https://t.co/xawmlDq5V9

14 jun

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Beekbergen is onderdeel van Leerplein055