nieuwsbrief openbare basisschool Beekbergen7 september 2018
Start nieuwe schooljaar

In UDSG van 30 augustus 2018 heeft u kunnen lezen over ons project "muurschilderen".  We zijn inmiddels gestart met dit project en zijn heel erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat en onze nieuwe uitzicht! Hierbij nog even de activiteiten op een rijtje:

• maandag 3 september heeft Stephan Peters workshops gegeven in de groepen 4 t/m 8

• dinsdag 4 september workshops door Stephan voor de groepen 1 t/m 3

• tot 12 september kunnen kinderen schetsen maken voor het ontwerp van de muur

• woensdag 12 september haalt Stephan de schetsen op en gaat er 1 groot ontwerp van maken

• 10 t/m 21 september moet de muur gebruiksklaar gemaakt worden (schoonmaken en onkruid weghalen)

• vrijdag 21 september is het ontwerp klaar

• maandag 24 september begint Stephan met het opzetten van het ontwerp op de muur.

• donderdag 27 en vrijdag 28 september gaat Stephan samen met de kinderen de muur beschilderen

Hulp nodig?

Jazeker, we kunnen uw hulp goed gebruiken! De muur moet namelijk schoongespoten worden met een hogedrukspuit voordat Stephan de muur gaat bewerken. Dat kunnen we niet aan kinderen vragen, daarom vragen we een ouder die dit voor ons zou willen doen voor-tijdens- of na schooltijd. Ook vragen we ouders die samen met een groepje kinderen het onkruid bij de muur zou kunnen verwijderen, het liefst onder schooltijd. Tenslotte zou het heel fijn zijn als er ouders zijn die bij het beschilderen van de muren de groepjes kinderen kan helpen en begeleiden. Dan gaat het voornamelijk om de organisatie, want Stephan gaat het schilderen begeleiden. Ouders die kunnen helpen kunnen zich opgegeven bij Yolanda. Alvast bedankt!

Officiƫle onthulling muurschildering

Woensdag 10 oktober (tijdens de eerste open dag) wordt de muur om 9.00 uur officieel onthuld. Bij deze nodigen we alle kinderen en ouders uit om hierbij aanwezig te zijn en dit samen met ons te vieren.

Tot slot belangrijk:

Er worden tijdens dit project veel foto's en filmpjes gemaakt. Daarbij is het van belang dat wij weten van welke kinderen wij het beeldmateriaal mogen gebruiken. Wilt u daarom z.s.m. zorgen dat wij het calamiteitenformulier krijgen (mocht u dit nog niet ingeleverd hebben), waarop u kan aangegeven waar u toestemming voor geeft?

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Beekbergen is onderdeel van Leerplein055