Lesgeven op open dag

woensdag 5 april 2017

De afgelopen week zijn we druk geweest met onze nieuwe doelen…Een wat langer lopend doel is: we werken zorgvuldig aan onze weektaak. De kinderen  vinken aan wat ze al hebben gedaan, maar ook dat kijken ze  wat ze als extra werk kunnen doen, en of hier tijd voor is. Ze moeten dan keuzes maken. Doe ik iets wat ik heel leuk vind of ga ik iets oefenen wat ik nog niet zo goed kan. Op vrijdag bespreken we met de hele groep of het is gelukt.

Afgelopen vrijdag hebben we ons doel van vorige week behaald…we spelen gezellig samen! Dit heeft de kinderen gemotiveerd om zonder ruzietjes heerlijk samen te spelen…erg leuk! Wat we gaan doen als beloning…dat weten we nog niet!

Verder is er hard gewerkt, in een groepje, op een rustig plekje, met of zonder koptelefoon…het kan allemaal!

Gister op de open dag hebben Lotte en Emma een prima spellingsles gegeven…alle kinderen waren erg betrokken en soms was het ook best wel moeilijk…want…wat is er nu fout gespeld in het woord maud??? De au…de d..? Nee, het was de vergeten hoofdletter aan het begin! Goed gedaan meiden!

Nog twee leuke activiteiten in het vooruitzicht voor de tulpvakantie…het paasontbijt en het maken van de paasmandjes en natuurlijk de sportdag!