Sport van de maand

vrijdag 6 september 2019

Sportstimulering is een ‘club’ gespecialiseerde en enthousiaste sportprofessionals die graag voor iedereen in de gemeente Apeldoorn aan de slag gaat. 

Zo wordt er nauw samengewerkt met verschillende (sport) organisaties om de jeugd te laten sporten, worden er activiteiten georganiseerd om ouderen te laten bewegen en elkaar te ontmoeten en worden speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen met een (lichamelijke) beperking. Voor basisschool leerlingen is er Sport van de maand, worden er verschillende sportdagen en sportinstuiven georganiseerd om iedereen laagdrempelig kennis te laten maken met verschillende sporten.

Deze week heeft uw kind een folder meegekregen voor “sport van de maand”. Een leuke manier om uw kind kennis te maken met verschillende sporten.
Aanmelden via de site www.sportvandemaand.nl kost eenmalig € 3,00. Verdere deelname is gratis. Via de site kunt u uw kind opgeven voor een kennismaking met een sport. Het aanbod is erg divers. Zo kan uw kind kennis maken met handbal of wedstrijdzwemmen  maar even zo makkelijk met twirlen, theater of schaken!

Delen via