Ouderraad

maandag 13 september 2021

Activiteitencommisie, gele lijsten en betaling

De Ouderraad en de Activeitencommissie zijn het schooljaar weer goed begonnen met het pannenkoekenfeest. Ondanks dat het ook dit jaar niet in z’n klassieke vorm kon plaatsvinden met alle ouders erbij, hebben de kinderen toch genoten van de pannenkoeken. Met dank aan alle bakkers!

Aan het eind van afgelopen schooljaar zijn we gestart met de zogenaamde ‘gele lijst’. Op deze lijst had u de mogelijkheid om aan te geven aan welke activiteiten op school u zou willen meehelpen. De Activeitencommissie, die bestaat uit een vaste kern van enthousiaste ouders kan namelijk extra handen gebruiken, zowel voor de vaste kern als een enkele keer voor een bepaalde activiteit. We hebben van velen van u gehoord en zijn blij met alle reacties. In de komende maanden zullen we opnieuw een gele lijst verspreiden voor de activiteiten die in de tweede helft van het schooljaar plaatsvinden. 

Eind september zullen we de aanmeldingsbrief voor de ouders van nieuwe kinderen versturen en zal ook de incasso, voor bestaande leden, weer aangekondigd worden. Mocht u in de tussentijd meer willen weten, mail ons dan via orbeekbergen@gmail.com. Hartelijke groet, Janneke, Inge & Wobke

Delen via