Doomijn Kinderopvang

8001 BB Zwolle

Vragen over kinderopvang?

Neem contact op met de afdeling Klantadvies via telefoonnummer (038) 421 45 21. Voor alle overige vragen bel je (038) 750 83 00.

Liever via e-mail contact?

Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in.

Doomijn Kinderopvang is onderdeel van Travers.

OBS Beekbergen werkt samen met Doomijn Kinderopvang in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. We bieden ouders buitenschoolse opvang (bso). Daarnaast is peuterspeelzaal Trompie ook gevestigd in hetzelfde gebouw als de school. Doomijn staat voor een goede start, voor een vertrouwde basis en voor blije kinderen. Wij zien onze kinderopvang als een bron van groei en als een aanvulling op thuis. Een veilige omgeving die je zorgvuldig kiest om je kind te laten spelen en opgroeien met andere kinderen. En vooral een fijne plek om samen de wereld te ontdekken.

Bij Doomijn zijn alle kinderen in goede handen en zijn ze thuis in een wereld die ze vrij mogen ontdekken. Spelenderwijs en met veel plezier.

Voor meer informatie over Doomijn Kinderopvang kunt u bellen met telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in.