nieuwsbrief openbare basisschool Beekbergen30 augustus 2018
Start nieuwe schooljaar
Pannenkoekenfeest 31 augustus vanaf 17.00 uur.

Project muurschilderen

In UDSG van 12 juli 2018 heeft u kunnen lezen over ons project "muurschilderen".  We kijken enorm uit naar dit project en zijn heel erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat en ons nieuwe uitzicht! Hierbij nog even de activiteiten op een rijtje:

• maandag 3 september komt Stephan Peters workshops geven in de groepen 4 t/m 8

• dinsdag 4 september workshop door Stephan voor de groepen 1 t/m 3

• tot 12 september kunnen kinderen schetsen maken voor het ontwerp van de muur

• woensdag 12 september haalt Stephan de schetsen op en gaat er 1 groot ontwerp van maken

• 10 t/m 21 september moet de muur gebruiksklaar gemaakt worden (schoonmaken en onkruid weghalen)

• vrijdag 21 september is het ontwerp klaar

• maandag 24 september begint Stephan met het opzetten van het ontwerp op de muur

• donderdag 27 en vrijdag 28 september gaat Stephan samen met de kinderen de muur beschilderen

• woensdag 10 …

Meer lezen.

Trakteren

Wat een feest in de klas als er een kind jarig is! We gaan ook dit jaar weer voor de Gezonde School. We verwachten een heerlijk gezonde traktatie voor kinderen en het team! Voor ideeën kunt u terecht op internet, daar zijn heel veel gezonde traktaties te vinden.

Godsdienstlessen

Vanaf volgende donderdag zullen juf Anja (PC) en juf  Astrid (RK) weer de godsdienstlessen verzorgen voor leerlingen van groep 3 t/m 8 die daarvoor zijn aangemeld.

Werkdagen veranderd

Van een aantal medewerkers zijn de werkdagen iets aangepast sinds het laatste bericht hierover:

• juf Danielle  (intern begeleider) is op maandag en dinsdag op school. Op woensdag en donderdag werkt zij als IBer op De Bongerd

• Juf Ingrid is alle dagen op school behalve de woensdag

• Juf Ruth werkt op di t/m vr, Juf Marlies staat op maandag voor groep 4

Meer lezen.

Startgesprekken

Vanaf deze week is het mogelijk om een startgesprek af te spreken met de leerkracht van uw kind. Het is daarbij de bedoeling dat ouders, leerkracht en kind met elkaar in gesprek gaan. Voor kinderen in de onderbouw is dit facultatief. Het einddoel voor ogen daarbij is dat we kunnen kennismaken met elkaar, kunnen bespreken welke doelen behaald gaan worden en tenslotte bespreekt u ook hoe vaak u met de leerkracht in gesprek wilt gaan dit jaar. Bij de klaslokalen liggen weer nieuwe agenda's voor het maken van afspraken met de leerkrachten. Zij geven in de agenda's aan wanneer zij beschikbaar zijn. In deze agenda kunt u ook zaken aangeven die goed zijn voor de leerkracht om te weten (bv tandartsbezoek). Denk u er wel aan dat dit voor iedereen zichtbaar is?

Jaarboeken

Vanaf dit schooljaar gaan wij in elke groep een jaarboek bijhouden. In dit jaarboek zal per week een bericht, een stukje/verhaaltje, een foto, een werkje e.d. worden gestopt. In midden- en bovenbouw zal dit als leiderschapsrol tot de verantwoordelijkheid van de kinderen behoren. In de onderbouwgroepen zullen de leerkrachten dit verzorgen. De jaarboeken liggen ter inzage in de klas, komt u af en toe een kijkje nemen? Niet alleen de groepen maken een jaarboek, maar ook het team doet hierin mee. Ons jaarboek ligt in de teamkamer. De eerste week is al ingevuld!

Calamiteitenformulier

De ouders die gisteren op school zijn geweest voor de nieuwjaarsreceptie, en dat waren er heel veel, hebben allemaal een calamiteitenformulier gekregen. Alle ouders moeten namelijk elk jaar opnieuw aangeven wie er benaderd kan worden in geval van een calamiteit. Daarnaast moeten wij van alle ouders weten of er gebruik gemaakt mag worden van beeldmateriaal van hun kind voor schooldoeleinden (AVG). Dat staat op de achterkant van het formulier duidelijk uitgelegd. Ouders die gisteren nog geen formulier hebben ontvangen, zullen deze week een brief mee naar huis krijgen. Het verzoek aan alle ouders is om dit formulier volgende week weer op school in te leveren. Alvast bedankt!

Sport van de maand

Deze week ontvangen alle basisscholen in Apeldoorn het boekje van Sport van de Maand. Dit boekje is een uitgave van Sportstimulering waarin kinderen allerlei sporten kunnen uitproberen en waar alle schoolsportactiviteiten van dit schooljaar in zijn opgenomen. Sport van de maand bestaat al 25 jaar en is dé manier voor basisschoolkinderen om op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende sporten en sportverenigingen uit de omgeving van Apeldoorn. Door deel te nemen aan verschillende sporten kunnen je kinderen ontdekken welke sport het beste bij hen past. Er is keuze uit meer dan 25 verschillende sporten! Hoe kan mijn kind meedoen? Als je kind met een activiteit van Sport van de maand mee wil doen, maak je eerst als ouder een account aan op de website van accres sportstimulering.. Je kunt vervolgens je kind(eren) aanmelden voor activiteiten van Sport van de maand via …

Meer lezen.

Werk in uitvoering!

Werk in uitvoering!

Er vinden nog steeds werkzaamheden plaats aan het riool achter de school bij de parkeerplaatsen. Dat betekent dat er nog zo'n twee weken lastig te parkeren is bij en om de school. Wij rekenen op uw begrip.

Meer lezen.

 30 augustusYouri groep 8 
 30 augustusDevy groep 6
 31 augustusGerard groep 8 
 1 septemberWende groep 3 
 1 septemberVijay-Jayden groep 2
 3 septemberLuciana groep 1 
 3 september Nilsgroep 4
 5 septemberTijmen groep 1
 6 septemberDave groep 7groep 7
 9 septmeberYasin  groep 2 
   

Klik hier om een titel of tekst toe te voegen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Beekbergen is onderdeel van Leerplein055