nieuwsbrief openbare basisschool Beekbergen12 juli 2018
Start nieuwe schooljaar

Weet u het nog?

- 13 juli laatste schooldag: onderbouw 12.00 u, bovenbouw 14.30 u.

- 16 juli t/m 24 augustus zomervakantie

- 27 augustus eerste schooldag

- 29 augustus "nieuwjaarsreceptie"

- 31 augustus pannenkoekenfeest voor alle kinderen en ouders

- 3 en 4 september workshops met kunstenaar Stephan Peters

Nieuw uitzicht achterkant school!

Ons uitzicht gaat veranderen, want na de zomervakantie is het zover. We gaan de kale betonnen muur aan de achterkant van de school (parkeerplaats) beschilderen samen met een echte kunstenaar, Stephan Peters (www.penpaints.nl). Op maandag 3 en dinsdag 4 september komt Stephan workshops geven in alle klassen. Hij legt uit wat de bedoeling is en wat de kinderen kunnen doen. Zij mogen nl ontwerpen maken, waar Stephan een groot ontwerp van maakt. Dat ontwerp zet hij op de muur en kinderen mogen dat onder zijn leiding gaan inkleuren. In week 37 en 38 wordt de muur gebruiksklaar gemaakt en op donderdag 27 en vrijdag 28 september mogen de kinderen daadwerkelijk gaan schilderen. Op woensdag 10 oktober is de eerste open dag, dat leek ons een mooi moment om de muur te onthullen! Hierover krijgt u nog nader bericht.

Werk in uitvoering!

Na de zomervakantie zullen er werkzaamheden aan het riool plaatsvinden achter de school bij de parkeerplaatsen. Dat betekent dat er zo'n drie weken lastig te parkeren is bij en om de school. Zet u het in de agenda?

Gr 6 en 7

De vakantie is nu heel dichtbij!! De afgelopen week hebben we wel nog lessen spelling en rekenen gedaan, maar er was ook tijd voor leuke dingen...zwemmen, een sportmiddag en groep 7 ging nog mountainbiken. De laatste dagen staan in het teken van opruimen, poetsen, meubels verplaatsen, even een kijkje nemen in je nieuwe lokaal bij de nieuwe juffen en natuurlijk ook de musical en de laatste dag van groep 8! Met een aantal moeders Carola en Sandra) hebben de kinderen allemaal een muziekinstrument gemaakt, zodat we groep 8 met veel herrie konden uitzwaaien! We wensen u allemaal een heerlijke zomervakantie, bedankt voor alle hulp het afgelopen jaar en we zien mekaar weer over 6 weken!!

Het allerlaatste nieuws uit groep 8

Wat hebben we het jaar in groep 8 fantastisch afgesloten! Maandag hebben de leerlingen uit groep 8 de musical "Niet te Filmen!" opgevoerd. 's Middags voor alle (oud)leerlingen en 's avonds voor ouders/grootouders en andere vrienden en familieleden. Wat stonden jullie te stralen op het podium. Wat hebben we genoten! Na de musical was er tijd voor een persoonlijke woordje, de schoolverlaters ontvingen namens de OR een herinneringsboek en namens Leerplein055 een certificaat.  

Dinsdagavond was er een gezellige BBQ voor de leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Tijdens deze avond heeft de school een schitterend cadeau aangeboden gekregen. De klassenouders van groep 8, Leonoor en Martine hebben een prachtige boom in de hal getekend. In deze boom hangen verschillende vogelhuisjes die de schoolverlaters versierd hebben. We zullen jullie niet snel vergeten!

Woensdagmorgen was dan echt de laatste keer dat groep 8 op school was. Eerst even gedag zeggen en trakteren in alle …

Meer lezen.

Nieuwjaarsreceptie

Woensdagochtend 29 augustus a.s. houden wij , net als aan het begin van dit schooljaar, een nieuwjaarsreceptie in alle groepen. U bent allen welkom vanaf 11.15 uur voor een informeel samenzijn voor kinderen en ouders. Graag tot dan!

Meer lezen.

Nieuwe onderwijsassistente en stagiaire

Helaas moeten we afscheid nemen van juf Els, onze onderwijsassistente in groep 4/5. Juf Els had een tijdelijke baan bij ons en moet plaats maken voor een onderwijsassistente met een vast contract. We vinden het heel jammer dat Els niet kan blijven. We hopen dat ze snel een andere werkplek krijgt en wensen haar daar heel veel succes en werkplezier!

Gelukkig krijgen we een onderwijsassistente terug met heel veel onderwijservaring: juf Henriette van Dijke. Zij heeft op obs De Marke gestaan als leerkracht en gaat komend schooljaar verder als onderwijsassistente. We hebben een paar gesprekken gehad en hebben er vertrouwen in dat ook zij een mooie aanvulling is van ons team. In de laatste week van de zomervakantie zijn wij allemaal vanaf dinsdag weer op school om het nieuwe schooljaar voor te bereiden. Henriette gaat mee in die voorbereidingen en zal samen met het bovenbouwteam invulling gaan geven aan de onderwijs plannen …

Meer lezen.

Pannenkoekenfeest 2018

Pannenkoekenfeest 2018

Pannenkoekenfeest 2018:

Vrijdagmiddag 31 augustus van 17:00-19:00 uur op het schoolplein. Geeft u zich op d.m.v. de intekenlijsten bij de klassen?

 

Bericht namens SWV Passend Onderwijs Apeldoorn

In de bijlage kunt u de compacte versie van het Ondersteuningsplan2018-2022 van het SWV Passend Onderwijs Apeldoorn PO lezen.

https://www.swvapeldoornpo.nl/diensten/documenten/ondersteuningsplan-2018-2022-swv-passend-onderwijs-apeldoorn-po

Van harte gefeliciteerd!

14 juli Anne Fleur 
15 juli Kenjie3
16 juli  Dylan
16 juli Isabella 
17 juli Niek 
19 juli Tessa 
21 juli Dex4
22 juli Lena 
24 juli Jens
25 juli Quinten 
27 juli Marit 
29 juli Yelina 
29 juli Veri 
1 augustus Lotte 
1 augustus Luuk 
1 augustus Benjamin 
5 augustus Lynn 3
8 augustus Sara 
23 augustus Rens 
27 augustus Jesse 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Beekbergen is onderdeel van Leerplein055