nieuwsbrief openbare basisschool Beekbergen27 juni 2019

Weet u het nog?

• 28 juni gr 1-4 vrij

• 3 juli schoolreis gr 5-6-7

• 8 juli schoolreis gr 1-2-3-4

• 8 juli start volleybalweek

• 11 juli rapporten mee

• 12 juli gr 1-4 vrij

• 15 juli musical gr 8

• 16 juli afscheidsavond gr 8 leerlingen en ouders

• 17 juli uitzwaaien gr 8 leerlingen

• 19 juli alle kinderen vrij om 12.00 uur

• 22 juli- 1 september zomervakantie

• 2 september eerste schooldag        

Reuze trots (1)

Sinds vanmiddag hebben we twee leerkrachten die de opleiding voor taalcoördinator/taalexpert hebben afgerond! Reuze trots zijn we op juf Marit (taalexpert onderbouw) en juf Ellen (taalexpert bovenbouw). Van harte gefeliciteerd allebei!!

Reuze trots (2)

Reuze trots zijn we ook op juf Danielle. Zij heeft vandaag de opleiding 'positief passend onderwijs' succesvol afgerond! Van harte gefeliciteerd!

---

Traktaties

We willen alle ouders die voor een gezonde traktatie hebben gezorgd de afgelopen tijd een groot compliment maken. In het kader van de Gezonde School komt hiermee het schooldoel om gezond te trakteren  dichterbij. Wat zou het mooi zijn als we dat doel de laatste weken voor de zomervakantie met z'n allen nog dichterbij zouden kunnen halen. Dit heeft alles te maken met gewoonte 7, Houd de zaag scherp! Tips voor gezond trakteren vindt u op bv op www.gezondtrakteren.nl  

 

Piano spelen

Piano spelen

Sinds de piano in de hal geplaatst is met de uitnodiging "wie bespeelt mij", wordt er elke dag piano gespeeld na schooltijd. Na een verkennings/oefenperiode, horen we nu steeds meer liedjes. Er wordt goed geoefend en dat is te horen. Komt u ook een keer luisteren of misschien wel spelen?

Afscheid juf Astrid

Sinds 2016 verzorg ik op OBS Beekbergen de lessen van het R.K. godsdienstig vormingsonderwijs. Het bijzondere van deze lessen vind ik dat je als leerkracht de kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8 begeleidt op het gebied van zingeving en levensbeschouwing. Kinderen leren zelfstandig nadenken over de diepere vragen van het leven. Voor mij was het basisonderwijs een nieuw vakgebied; Ik kom uit de wereld van de ICT en het bedrijfsleven. Ik heb erg genoten van deze periode, maar ben erachter gekomen dat mijn kwaliteiten op het gebied van projectmanagement en coaching liggen. Daarom neem ik aan het einde van dit schooljaar afscheid van OBS Beekbergen. Op donderdag 18 juli zal ik dan ook afscheid nemen van de kinderen (voor groep 8 is dat een week eerder, op 11 juli). Ik kijk terug op een hele mooie tijd en leuke lessen met de kinderen. Het was fijn om te werken op …

Meer lezen.

Trainingen voor jeugd straatvolleybaltoernooi

Zoals inmiddels bekend vindt van maandag 8 t/m zaterdag 13 juli het jaarlijkse StraatVolleybal toernooi plaats. Dit jaar wordt het toernooi maar liefst voor de 44e keer georganiseerd. Voor de jeugd worden er op vrijdag 28 juni & 5 juli trainingen georganiseerd om alvast het spelletje weer een beetje onder de knie te krijgen. Deze trainingen worden gehouden in sporthal de Hiethof. De groep 4-5 en 6-7 jaar zijn welkom van 17:00 – 17:45 uur. De groep 8-9-10 en 11-12-13 zijn welkom van 18:00 – 19:00 uur. De trainingen worden verzorgd door spelers van de BSV met medewerking van een aantal vrijwilligers. Alle kinderen van 4 t/m 13 jaar welke deelnemen aan het toernooi mogen vrij inlopen. We zien jullie graag in de sporthal en wensen iedereen veel plezier en succes tijdens het toernooi. Met sportieve groeten, Marieke van Engeland en Petra Zevenbergen.

Klassenoptreden groep 2-3

Gisteren hebben we genoten van het klassenoptreden van groep 2-3. Zij hebben 'De mooiste vis van de zee' uitgebeeld, liedjes gezongen en het verhaal voorgelezen. Super knap gedaan allemaal, wat een synergie!!

Klik hier om een titel of tekst toe te voegen.

Groep 7/8

Wist u dat...

* Groep 8 al een hele tijd aan het oefenen is voor de eindmusical?

* Dat ze die op maandagmiddag 15 juli aan alle kinderen van de school zullen laten zien?

* Ze op woensdag 17 juli de laatste schooldag zullen hebben op obs Beekbergen?

* Groep 7 het geluk heeft dat ze woensdag as op schoolreis gaan?

* Groep 7 dan helemaal klaar is met alle eind cito’s?

* Wij trots zijn op hun werkhouding tijdens de cito’s?

We hebben in groep 7/8 afgelopen maandag en dinsdag het heel rustig aan gedaan ivm de warmte. In de schaduw buiten gegeten en ook in de schaduw  een (rustige) gymles gehad.Zo proberen we met elkaar de zaag scherp te houden!      

 Van harte gefeliciteerd!

 

29 juni    Jesse   groep 2

1   juli     Lara     groep 1

1   juli     Robin   groep 3

6   juli     Robin   groep 4

8   juli     Vince   groep 3

9   juli     Jurre    groep 3

11 juli     Joey     groep 1

Beekbergen is onderdeel van Leerplein055