Visite i.v.m. The Leader in Me

donderdag 24 januari 2019

Vrijdag 25 januari ontvangen wij samen met 4 kinderen van het leerling lighthouse team een school uit Apeldoorn die overweegt om ook een The Leader in Me school te worden. Voor de kinderen is dat hun leiderschapsrol morgen, waarvan we weten dat zij dat erg leuk vinden om te doen. Daarnaast zijn zij onze beste ambassadeurs natuurlijk.

De beste manier om te zien wat het voor een school, een schoolteam en de leerlingen betekent om hiermee te werken, is een The Leader in Me school bezoeken. Na een inleidend verhaal zullen de kinderen onze gasten rondleiden. Na de rondleiding gaan de kinderen weer verder met het lesprogramma en kunnen de gasten hun vragen stellen. Dit is een mooi moment voor ons om eens met een andere blik naar onze eigen school en ons eigen proces te kijken. Zo creëren we dus een win-win situatie!