Terug maar ook vooruit kijken.

woensdag 10 juli 2019

Naast al het reguliere werk kijken we terug op een jaar van hard werken maar ook een jaar met de nodige ontspanning. Voor groep 5 was het wennen, nu ook de vrijdagmiddag naar school en ineens huiswerk van aardrijkskunde, geschiedenis en biologie. Vanaf volgend jaar komt daar voor de oudere kinderen ook nog topografie bij. Maar we hadden ook leuke uitstapjes, op bezoek bij de boer, danslessen met een uitvoering, muzieklessen ook met een slotoptreden en bezoekjes aan De Vier Dorpen. Zo mooi om te zien waar “jong en oud” elkaar ontmoeten. In december bezochten we de ASK en vorige week gingen we nog heerlijk zwemmen in Loenen. Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van de klassenmoeders en door heel veel hulpouders. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden maar jullie zijn grandioos!! Vooruit kijkend wacht ons een week van afscheid. Van de meeste stagiaires hebben wij al afscheid genomen. Van juf Hilde en juf Manouk komt het afscheid volgende week. Het was fijn om met jullie samen te werken! Ja en dan juf Ine, wat zal het vreemd zijn zonder haar na de vakantie. Groep 5/6 wenst juf Ine heel veel succes op De Bundel maar we hopen ook dat je nog wel eens komt kijken bij ons!! En dan zwaaien we ook nog groep 8 uit. Eerst gaan we smullen van de musical maar dan gaan ze toch echt bij ons weg. Allemaal heel veel succes en plezier op jullie nieuwe plekje. Voor jullie begint een nieuwe fase in je leven. Maak er wat van en denk misschien nog eens terug aan OBS Beekbergen!