Subsidie schoolplein!

woensdag 13 juni 2018

Deze week hebben we de bevestiging gekregen dat we de subsidie voor de Gezonde School hebben binnen gehaald! Het gaat om een bedrag van € 3000, een mooi bedrag om een goede start te kunnen maken. We hebben gewerkt aan het certificaat Sport en Bewegen en krijgen met het geld van deze subsidie de kans om ons schoolplein groener en uitdagender te maken voor onze leerlingen. Op 14 april, op de reünie, hebben we uit handen van burgemeester John Berends een cheque van € 150 ontvangen, die we ook bij het geld voor het plein willen leggen. We zouden nu heel graag samen met een groepje ouders willen kijken naar de mogelijkheden voor ons plein. Lijkt het u leuk om in dit groepje samen met juf Charissa, een medewerker van de Gezonde School en juf Yolanda plannen te maken, laat ons dit dan even weten. We willen graag voor de zomervakantie 1 maal bij elkaar komen om na de zomervakantie de plannen verder uit te kunnen werken.