Sport van de maand

dinsdag 28 augustus 2018

Deze week (en misschien begin volgende week nog) ontvangen alle basisscholen in Apeldoorn het boekje van Sport van de Maand. Dit boekje is een uitgave van Sportstimulering waarin kinderen allerlei sporten kunnen uitproberen en waar alle schoolsportactiviteiten van dit schooljaar in zijn opgenomen. Sport van de maand bestaat al 25 jaar en is dé manier voor basisschoolkinderen om op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende sporten en sportverenigingen uit de omgeving van Apeldoorn. Door deel te nemen aan verschillende sporten kunnen je kinderen ontdekken welke sport het beste bij hen past. Er is keuze uit meer dan 25 verschillende sporten!

Hoe kan mijn kind meedoen?
Als je kind met een activiteit van Sport van de maand mee wil doen, maak je eerst als ouder een account aan op de website van accres sportstimulering.. Je kunt vervolgens je kind(eren) aanmelden voor activiteiten van Sport van de maand via dit account. volg onderstaande stappen om een account aan te maken en vervolgens kan je je kind(eren) aanmelden bij een activiteit van Sport van de maand.

Account aanmaken op https://sportstimulering.accres.nl/account/register
Stap 1: maak een account aan door te registreren
Stap 2: vul alle gegevens in en klik op registreren
Stap 3: log in met de inloggegevens

Aanmelden voor een activiteit
Stap 1: zorg dat je ingelogd bent (op www.sportvandemaand.nl klik aan de rechterkant van de pagina op “direct inloggen”)
Stap 2: zoek een activiteit van Sport van de maand uit en klik op aanmelden (staat de beschikbaarheid op vol? Dan zijn er helaas geen plekken meer voor deze activiteit)
Stap 3: indien je meerdere kinderen hebt aangemeld kies je het kind die de activiteit wil gaan doen
Stap 4: bij (alleen) de eerste activiteit van Sport van de maand betaal je €2,50 per kind (per jaar). De rest van de activiteiten in dat jaar zijn kosteloos. Bij de eerste aanmelding van Sport van de maand word je altijd doorverwezen naar het betalingsscherm. Volg hier de stappen
Stap 5: na aanmelding ontvang je per mail een bevestiging

€2,50 inschrijfkosten
Om deel te nemen aan de sporten van “Sport van de Maand” wordt er jaarlijks een bijdrage van €2,50 per kind gevraagd. Bij de eerste keer aanmelden word je verzocht om een betaling voor je kind(eren) die je hebt opgegeven te voldoen. Voeg je later in het jaar alsnog een kind extra toe, dan betaal je ook voor dit kind €2,50. Je kind sport dus het hele schooljaar voor €2,50 bij zoveel activiteiten van Sport van de maand als hij/zij graag wil.