Sinterklaasfeest

vrijdag 8 december 2017

Op dinsdag 5 december kwam Sinterklaas zijn verjaardag bij ons op school vieren. Hij kwam met boer Jan en twee Pieten op de trekker het plein op rijden. Daar hebben we hem welkom geheten en toegezongen. Wat een blije gezichten van al die kinderen die in spanning hebben gewacht op dit moment. Sinterklaas is daarna in de grote zaal met de onderbouw feest gaan vieren. Wat gezellig dat de muzikanten van PJB er waren om samen met ons het feest te vieren! Toen de kinderen naar de klassen teruggingen waren er cadeautjes voor de kinderen neergelegd. Zo leuk om te zien hoe blij de kinderen met hun cadeautje waren! De kinderen van de bovenbouw hadden prachtige surprises en gedichten voor elkaar gemaakt, om Sinterklaas een handje te helpen. Het was een heel geslaagd feest en daarvoor willen we de sinterklaascommissie bedanken, de muzikanten van PJB en alle anderen die hebben geholpen. Het was super!