Sinterklaasfeest

donderdag 6 december 2018

Op 5 december kwam Sinterklaas bij ons op school om zijn verjaardagsfeestje te vieren. En een feest was het! Hij kwam met zijn Pieten op het dak van een brandweerwagen aan met zwaailichten en sirene! Alle kinderen en ouders stonden op het plein voor de school en hebben onder begeleiding van het orkest van PJB een aantal sinterklaasliedjes gezongen. Daarna ging Sinterklaas naar binnen om daar samen met de kinderen van de onderbouw het feest te vieren. Elke groep heeft opgetreden voor Sint en gezongen en genoten van het samenzijn. Toen de kinderen weer terug kwamen in de klas lagen daar allemaal cadeautjes. Toen die waren uitgepakt zagen we een heleboel blije gezichten! Sinterklaas en zijn Pieten gingen na een kopje koffie gezellig op visite in de bovenbouwgroepen. Die kinderen hebben Sinterklaas geholpen door voor elkaar een cadeautje te kopen en daar een surprise met gedicht van te maken. Wat zag het er weer mooi uit en wat is er veel aandacht geweest voor elkaar. Samen hebben we er een mooi feest van gemaakt en daarvoor willen we een aantal mensen bedanken: Sinterklaas en zijn Pieten, alle mensen die hen hebben ondersteunt, de fotografen, de brandweermannen, de activiteitencommissie, kinderen en ouders, het team, bakker van der Wal Jolink en PJB.