Serious Request

woensdag 25 oktober 2017

Afbeeldingsresultaat voor logo serious request 2017

Enkele belangrijke data om te noteren:

Vrijdag 27 oktober, groep 7 en 8 doen mee aan de sponsorloop in het Omnisport. Komt u aanmoedigen?

Deze week maken we mooie kerstkaarten op school. Houdt u daar rekening mee als u al van plan was kaarten te kopen? De kinderen verkopen de eigengemaakte kaarten graag!

Dinsdag 7 november, groep 3 t/m 6 houden een sponsorloop rondom de school. Tijd: 10.30 – 11.00. U krijgt van ons de lijsten om in te tekenen. Komt u weer aanmoedigen?

Woensdag 13 december houden wij voor alle kinderen een kleedjesmarkt in de school. Vanaf 13.00 – 14.30 mogen de kinderen weer allerlei spulletjes verkopen. Wij zorgen ervoor dat u ruim van te voren een plaatsje kan reserveren. Kosten: 1 euro per kleedje. Al het geld dat de kinderen deze middag verdienen gaat deze keer naar het goede doel!