Schoolfotograaf maandag 1 april

dinsdag 12 maart 2019

Maandag 1 april a.s. komt een fotograaf van Vandenberg-ID op school. De foto’s worden gemaakt in het speellokaal. De fotograaf begint om 8.00 uur met foto’s van broertjes en zusjes die niet samen op deze school zitten. Daarmee bedoelen we kinderen die nog een jonger broertje of zusje thuis hebben of een oudere broer en zus op het voortgezet onderwijs hebben die toch samen op de foto willen.
Daarna gaat de fotograaf verder met de groepen 1 t/m 8 en de groepsfoto’s.  Ook broertjes en zusjes die samen op onze school zitten mogen samen op de foto. Dat gebeurt onder schooltijd.  De fotograaf vraagt dit formulier in te vullen wanner u een gezinsfotopakket wilt. U kunt dit formulier inleveren bij Ingrid palm of mailen naar ipalm@leerplein055.nl. Dit graag uiterlijk maandag 25 maart.
Verder hebben we nog een tip van de fotograaf: door kleurrijke kleding te dragen komt de foto beter tot zijn recht.