Reunie

donderdag 19 april 2018

Al voor de starttijd van half twee stroomde de Hoge Weije zaterdag helemaal vol met bezoekers van de reünie van de 200-jarige OBS Beekbergen. Zelfs vanuit Spanje en Oostenrijk waren oud-leerlingen gekomen om elkaar weer eens te ontmoeten, een biertje te drinken of de tentoonstelling -die door oud-directeur Hans van de Ven ingericht was- te bekijken. Ook het jubileumboek, wat door zijn dochter Elize is samengesteld, vond warme belangstelling.
Het eerste exemplaar werd door haar overhandigd aan burgemeester Berends, waarna deze de oude schoolbel (uitgeleend door collectie 40-45) nog eenmaal luidde, als officiële start voor de reünie. PJB en Toonkunst traden op, terwijl er foto’s van vroeger uit de binnenzak tevoorschijn gehaald werden, of juist opnieuw gemaakt: een selfie met de mobiel, of juist samen met oude klasgenoten poserend voor de nostalgische fotograaf. Gelukkig was het prima weer en kon er ook overal op het plein bijgepraat worden.
Tot slot gaf het team van de jarige school een spetterend optreden en konden de 200 gasten die ook bleven eten, gaan genieten van het Heksen-/Keteltjebuffet. De school kan terugkijken op een zeer geslaagde feestweek en wil iedereen die heeft meegewerkt -in welke vorm dan ook- om het circus, de reünie en de feestavond tot zo’n succes te maken heel, heel hartelijk bedanken!!

Delen via