Project muurbeschildering

donderdag 30 augustus 2018

In UDSG van 12 juli 2018 heeft u kunnen lezen over ons project “muurschilderen”.  We kijken enorm uit naar dit project en zijn heel erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat en onze nieuwe uitzicht! Hierbij nog even de activiteiten op een rijtje:

• maandag 3 september komt Stephan Peters workshops gegeven in de groepen 4 t/m 8
  • dinsdag 4 september workshop door Stephan voor de groepen 1 t/m 3
  • tot 12 september kunnen kinderen schetsen maken voor het ontwerp van de muur
  • woensdag 12 september haalt Stephan de schetsen op en gaat er 1 groot ontwerp van maken
  • 10 t/m 21 september moet de muur gebruiksklaar gemaakt worden (schoonmaken en onkruid weghalen)
  • vrijdag 21 september is het ontwerp klaar
  • maandag 24 september begint Stephan met het opzetten van het ontwerp op de muur.
  • op donderdag 27 en vrijdag 28 september gaat Stephan samen met de kinderen de muur beschilderen