Project muur schilderen

donderdag 27 september 2018

Na de zomervakantie zijn we gestart met het project muur schilderen. Kunstschilder Stephan Peters had voor de zomervakantie al een filmpje gemaakt voor alle kinderen om uit te leggen wat de bedoeling was van het project. In de tweede schoolweek is hij op school geweest om in alle groepen een workshop te geven  en konden de kinderen gaan schetsen en ontwerpen. Dat zijn de kinderen enthousiast gaan doen en Stephan kon met al deze schetsen zo’n beetje de hele Chinese muur beschilderen! Genoeg input dus. Van al die schetsen heeft Stephan een ontwerp gemaakt en dat in lijnen op de muur gezet. Vandaag en morgen mogen alle kinderen hem komen helpen inkleuren. Volgende week wordt de muur helemaal afgemaakt, zodat we op de eerste open dag op 10 oktober de “nieuwe” muur kunnen onthullen. (Nog niet teveel kijken dus….)