Pannenkoekenfeest

vrijdag 14 september 2018

Vrijdag 31 augustus heeft de tweede editie van het pannenkoekenfeest plaatsgevonden. Met het pannenkoekenfeest hebben we samen met alle leerlingen, ouders, broertjes en zusjes en natuurlijk de leerkrachten het nieuwe schooljaar ingeluid. Het weer was de gehele week matig tot slecht, maar tijdens het bakken en eten was het weer erg goed. Mede hierdoor en de komst van bijna 300 mensen werd het een zeer geslaagde editie.

Vanaf s’middags 13:00 uur was de activiteitencommissie aanwezig om alle voorbereidingen te treffen. Ook waren vanaf dat moment de pannenkoekenbakkers al aan het bakken! Het evenement had zonder de hulp van de vrijwilligers en sponsoren niet kunnen plaatsvinden. Zo zijn de alle ingrediënten voor het bakken van de pannenkoeken gesponsord door AH Westerik, heeft de Lierderhoeve haar tafels en bankjes beschikbaar gesteld,  heeft Lin Wah warmhoudbakken uitgeleend, heeft de Heksenketel warmhoudbakken beschikbaar gesteld, Slijterij ‘t Keteltje haar Statafels en heeft Slagerij Wilbrink zorggedragen voor de enorme koekenpan waar wel 7 pannenkoeken tegelijk op gebakken kunnen worden.

Iedereen die aanwezig was vond het feest geslaagd en voor herhaling vatbaar. Dit is dan zeker ook onze bedoeling. Voor een ieder die er was tot volgend jaar. Voor een ieder die er niet was, hopelijk tot dan!