Open dag 5 april

woensdag 29 maart 2017

Woensdag 5 april houden wij, net als alle scholen in de gemeente Apeldoorn, onze open dag van 9-12 uur. We zetten onze deuren open om iedereen een kijkje in de school te geven. Zo worden er die dag in elke groep, in het kader van The Leader In Me, lesjes gegeven van kinderen aan kinderen. Ook worden er in elke groep co√∂peratieve werkvormen gebruikt om het samenwerken (gewoonte 4, 5 en 6) te bevorderen. U kunt naast rekenen, lezen en taal ook lesjes techniek, muziek, engels, burgerschap en natuur zien. In groep 5 en 6 kunt u een les stijldansen bijwonen. Rondleidingen worden verzorgd door leerlingen die gekozen hebben voor deze leiderschapsrol (The Leader In Me). Ouders zijn van harte welkom op deze dag en kunnen ook andere belangstellende meenemen (opa’s, oma’s, buren, vrienden enz.) Komt u voor het eerst kijken? Neem gerust uw kind(eren) mee, na de rondleiding is er gelegenheid om met de directeur van de school te praten. Hierbij het rooster per groep van woensdag 5 april:

Rooster open dag