Nieuw uitzicht achterkant school!

donderdag 12 juli 2018

Ons uitzicht gaat veranderen, want na de zomervakantie is het zover. We gaan de kale betonnen muur aan de achterkant van de school (parkeerplaats) beschilderen samen met een echte kunstenaar, Stephan Peters (www.penpaints.nl). Op maandag 3 en dinsdag 4 september komt Stephan workshops geven in alle klassen. Hij legt uit wat de bedoeling is en wat de kinderen kunnen doen. Zij mogen nl ontwerpen maken, waar Stephan een groot ontwerp van maakt. Dat ontwerp zet hij op de muur en kinderen mogen dat onder zijn leiding gaan inkleuren. In week 37 en 38 wordt de muur gebruiksklaar gemaakt en op donderdag 27 en vrijdag 28 september mogen de kinderen daadwerkelijk gaan schilderen. Op woensdag 10 oktober is de eerste open dag, dat leek ons een mooi moment om de muur te onthullen! Hierover krijgt u nog nader bericht.