musical groep 8

donderdag 28 juni 2018

De kinderen uit groep 8 zijn hard aan het repeteren voor de afscheidsmusical “Niet te filmen”. Op maandagmiddag 9 juli speelt groep 8 de eindmusical voor alle (oud) leerlingen van OBS Beekbergen. De musical begint om 12:30 uur.
’s Avonds is de musical voor ouders/verzorgers/broers/zussen/overige familieleden. De zaal gaat om 18:30 uur open, de musical begint om 19:00 uur.  De kinderen hebben inmiddels de toegangskaartjes mee naar huis gekregen.
De kinderen hebben er veel zin in!

Maar waar gaat de musical eigenlijk over?
De musical speelt zich af in de bioscoop van Appie en Tamarinde Apelstroop. De bioscoop trekt al een aantal jaren niet meer zoveel bezoekers en als er niets gebeurt dan zal de bioscoop haar deuren moeten sluiten.
Er wordt een internationaal filmfestival georganiseerd. Er komen een heleboel beroemde gasten. Want op dit filmfestival zal de film de bekende regisseur Stefan Speeldal in première gaan, dat wil niemand missen! Maar waar is de film van Stefan Speeldal eigenlijk? Zal de film op tijd gevonden worden en hoe loopt de première af?

Hoe het afloopt dat zien jullie op maandag 9 juli! Tot dan!