Mijn laatste stageweek

donderdag 11 juli 2019

Mijn laatste stageweek

Vanaf volgende week begint mijn laatste stageweek in groep 1/2. Wat is het afgelopen halfjaar ontzettend snel gegaan! Samen met de groep hebben wij hele leuke dingen mogen doen, waaronder het schoolreisje van afgelopen maandag. Wij zijn naar de Flierefluiter in Raalte geweest. Dit was een super leuke dag! De kinderen en de juffen hebben hiervan genoten!
Ik wil de ouders van de kinderen van groep 1/2 bedanken voor de fijne tijd, de samenwerking en de gesprekken die wij gevoerd hebben. Daarnaast wil ik het team van OBS Beekbergen bedanken voor de leerervaring die ik heb mogen opdoen en de gezelligheid binnen het team.
Maar mijn grootste dank gaat uit naar de kinderen! Wat zijn de kinderen van groep 1/2 vrolijke, behulpzame en vooral lieve kinderen. Ik ga ze ontzettend missen!

Voor nu wil ik u graag bedanken en hopelijk zien wij elkaar nog eens.

Veel lieve groetjes,
Juf Amber