Leerlingen Lighthouse

dinsdag 20 maart 2018

Het leerlingen Lighthouse team is de afgelopen weken druk geweest samen met juf Ellen en juf Charissa. De kinderen wilden graag helpen in de pauzes met het oplossen van ruzietjes. Binnenkort gaan kinderen  van het Leerlingen Lighthouse maar ook andere kinderen die zich hebben aangemeld, in 2 tallen pleinwacht lopen in de pauze van 12 uur.De kinderen hebben een powerpoint presentatie voorbereid om in de klassen te gaan vertellen wat de pleinwacht precies gaat doen. De kinderen zullen herkenbaar zijn door het dragen van gele hesjes. Voor het oplossen van ruzietjes zullen ze de talking stick gaan inzetten….een hulpmiddel om kinderen niet alleen te laten vertellen maar ook te laten luisteren naar de ander. Binnenkort zullen deze kinderen zichtbaar en actief zijn op het plein. Een mooi initiatief vanuit de kinderen en een mooie manier van leiderschap tonen, helemaal passend bij The leader in Me. We zijn trots op onze kinderen!