Kraanwaterdag 7 november

donderdag 1 november 2018

Wereldwijd onderzoek toont aan dat kraanwater drinken ontzettend gezond is: het is goed voor je hart, brein, stofwisseling, alertheid en het voorkomt hoofdpijn. Schoolkinderen kunnen zich bovendien beter concentreren door het drinken van voldoende kraanwater. Daarom hebben al vele honderden scholen het een gewoonte gemaakt om op één vaste dag in de week alleen kraanwater te drinken op school. Dat zou op onze school ook een mooie stap zijn in het kader van de Gezonde School. Op 7 november a.s. is het Kraanwaterdag en willen we u vragen uw kinderen een lege beker mee naar school te laten nemen. Alle kinderen drinken die dag kraanwater! We gaan kijken hoe dit bevalt, om daarna ook op onze school één dag kraanwaterdag te houden. We houden u op de hoogte!