Kerstmarkt

donderdag 22 december 2016

Kerstmarkt

Wat een geweldige avond hebben we gehad tijdens de eerste kerstmarkt. We hebben genoten van de sfeer, de kerstknutsels, de kerstliedjes en de hapjes en drankjes. We hebben deze kerstmarkt gehouden met als einddoel voor ogen het bevorderen van saamhorigheid van kinderen, ouders en teamleden. Dat dat is zeker gelukt! Wat een synergie! Kinderen, team en ouders hebben samen hard gewerkt om de kerstmarkt tot een succes te maken. De kerstknutsels die door de kinderen zijn gemaakt, zijn heel goed verkocht aan ouders en dorpsgenoten. De opbrengst van de kerstmarkt wordt geschonken aan het goede doel “Het vergeten Kind”.

Met name de ouders van de OR hebben heel veel werk verricht! Bedankt allemaal! De planning, de voorbereiding en de uitvoering passen helemaal bij de gewoontes van TLIM.