Jubileum obs Beekbergen

donderdag 23 november 2017

Zoals u heeft kunnen lezen bestaat onze school in 2018 200 jaar. Dat is een enorme mijlpaal en dat moet natuurlijk gevierd  worden. Om alles goed voor het feest te kunnen voorbereiden is er een jubileumcommissie samengesteld die al druk bezig zijn met de voorbereidingen. In deze commissie zitten teamleden, ouders en andere personen uit Beekbergen die meestal ook hier op school hebben gezeten en/of gewerkt. Het feest voor de kinderen start op maandag 9 april en zal een spetterend slot krijgen op vrijdag 13 april. Die datum kunt u vast in uw agenda zetten, want daar zijn alle ouders natuurlijk ook van harte welkom. U zult in aanloop naar dit feest steeds verder geïnformeerd worden over wat de plannen zijn. U kunt hiervoor het aangepaste logo met 200 jaar in de gaten houden!