Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige 21 maart

donderdag 16 maart 2017

Namens het CJG ( Centrum voor Jeugd en Gezin Apeldoorn, voorheen de GGD) ben ik Delphine Waelpoel, de jeugdverpleegkundige voor OBS Beekbergen. Maximaal vier keer per jaar houdt de jeugdverpleegkundige een inloopspreekuur. Ouders, leerlingen en leerkrachten zijn hier altijd welkom. De jeugdverpleegkundige helpt bij vragen over onder andere: opvoeding, psychosociale problemen, pesten, faalangst, overgewicht, voeding, zindelijkheid. Als het nodig is schakelt de jeugdverpleegkundige de jeugdarts in. Bijvoorbeeld bij chronische ziektes of problemen met: gehoor, zicht, groei, ontwikkeling en gedrag.
Het komende inloopspreekuur is dinsdagochtend 21 maart, 8.30-9.30 uur, op school. U kunt mij vinden in het spreekkamertje achter in de gang bij de kleuters.

Met vriendelijke groet,

Delphine Waelpoel