Het allerlaatste nieuws uit groep 8

donderdag 12 juli 2018

Wat hebben we het jaar in groep 8 fantastisch afgesloten! Maandag hebben de leerlingen uit groep 8 de musical “Niet te Filmen!” opgevoerd. ’s Middags voor alle (oud)leerlingen en ’s avonds voor ouders/grootouders en andere vrienden en familieleden. Wat stonden jullie te stralen op het podium. Wat hebben we genoten!
Na de musical was er tijd voor een persoonlijke woordje, de schoolverlaters ontvingen namens de OR een herinneringsboek en namens Leerplein055 een certificaat.

Dinsdagavond was er een gezellige BBQ voor de leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Tijdens deze avond heeft de school een schitterend cadeau aangeboden gekregen. De klassenouders van groep 8, Leonoor en Martine hebben een prachtige boom in de hal getekend. In deze boom hangen verschillende vogelhuisjes die de schoolverlaters versierd hebben. We zullen jullie niet snel vergeten!

Woensdagmorgen was dan echt de laatste keer dat groep 8 op school was. Eerst even gedag zeggen en trakteren in alle overige groepen. Om 10:30 uur hebben we alle leerlingen muzikaal uitgezwaaid. Alle kinderen uit de groepen 1 t/m 7 hadden samen met een aantal moeders muziekinstrumenten gemaakt.

Deze afgelopen weken hebben we veel hulp gehad van verschillende ouders en de OR. We willen jullie hiervoor bedanken!

Lieve jongens en meiden uit groep 8, wat waren jullie een geweldige groep. We wensen jullie veel plezier op jullie nieuwe school. Zet hem op! Maar eerst genieten van jullie vakantie.
Lieve groetjes Bianca en Mariët