Groep 6 en 7

woensdag 22 november 2017

Vandaag hebben we met de hele groep een bezoek gebracht aan de grote bibliotheek, CODA, in Apeldoorn. De kinderen zijn daar aan de slag gegaan in groepjes. Ze kregen per groepje een i-pad, daar stonden opdrachten op die de kinderen door samen te werken  konden maken. De antwoorden moesten gezocht worden in de boeken in de diverse kasten, op de computer bij de zoekfunctie van de bibliotheek en door te kijken naar de tekens op de kaft van het boek. Als een vraag was beantwoord konden ze via een code kijken of het antwoord juist was.

Erg leerzaam en ook heel leuk om te doen! We zagen echt synergie ( samenwerking)¬† en win-win, nl een leuke manier van nieuwe dingen leren! Een aantal kinderen was al eens bij CODA geweest, sommigen niet. Zeker de moeite waard om eens terug te gaan met uw kind! De jeugdafdeling van CODA heeft speelplekken, gameplekken en heel veel boeken….voor ieder wat wils!