groep 6/ 7

dinsdag 20 maart 2018

Wat jammer dat het HAPS kamp niet doorging…maar wat heerlijk dat we met dit koude weer niet de hele dag buiten hoeven te zijn! Gelukkig is er voor ons nog een plekje in mei, precies aansluitend aan de meivakantie! Dan is het vast heerlijk weer…we verheugen ons er al op! De kinderen zijn natuurlijk de afgelopen weken al wel druk geweest met het maken van de jacks, pollepels etc….iedereen heeft de tas klaarstaan voor het kamp! Wat mooi om de verschillen te zien hoe de kinderen met naald en draad om konden gaan….dat was nog niet zo makkelijk! Fijn dat er zoveel ouders en ook een oma hebben geholpen!

Afgelopen weken zijn de kinderen ook druk geweest met vloggen. Wat vonden ze het leuk! Binnenkort wordt het winnende filmpje bekend gemaakt…spannend! Een impressie kunt u al zien op Facebook!

Natuurlijk hebben we ook hard gewerkt. Alle kinderen hebben nav hun rapport persoonlijke doelen gekregen waar ze de komende tijd aan moeten werken. Deze doelen staan in hun werkpakket op snappet. Regelmatig zullen de juffen met de kinderen bekijken hoe er is gewerkt aan de doelen en of deze aangepast moeten worden. Een mooie aanzet voor persoonlijk ! De kinderen werken hieraan aan het begin van de ochtend/ middag. Wilt u weten hoe dit werkt…maak dan een afspraak in de agenda!