Groep 3 en 4 schoolreisje

dinsdag 20 juni 2017

Wat hebben we genoten afgelopen donderdag! Om te beginnen was het heerlijk weer, zelfs af en toe een beetje te warm. Gelukkig was er een water gedeelte waar de kinderen driftig gebruik van hebben gemaakt! Na de ontvangst door iemand van het park was het tijd om alle tassen in de tent te zetten en lekker te gaan spelen! Een hele grote glijbaan met matjes, een treintje, verschillende klim- en springtoestellen, te veel om op te noemen. Tussendoor regelmatig verzamelen om met z’n allen naar de voorstelling van Jan Klaassen en Katrijn te kijken, een frietje te eten en lekker wat te drinken…. Voordat we naar huis gingen nog even gezamenlijk een ijsje eten, alle tassen weer verzamelen en de auto’s in! Fijn ouders, dat jullie met zovelen hebben gereden!