Pasen

maandag 17 april 2017

Wat hebben we genoten afgelopen donderdag! Alle tafels stonden door de beide groepen heen geslingerd en vrolijk gedekt voor het paasontbijt. Als eerste werd er natuurlijk begonnen met de traditionele eiertik wedstrijd…Emma en Jordy zaten in de finale! Na een spannende strijd won Jordy de eerste en Emma de tweede prijs!! ’s Middags zijn we met allebei de groepen buiten paas/ lente mandjes gaan maken. De kinderen gingen in groepjes met de hulpmoeders en hulp oma mee naar buiten om een mooi mandje te creëren. Er waren allerlei materialen waar de kinderen uit konden kiezen…een plantje, aarde , paasprikkers, eitjes, stro en oase..de kinderen hadden zelf ook leuke spulletjes meegenomen! De resultaten waren prachtig!

We wensen u alvast een hele fijne tulpvakantie!

juf Ellen, juf Bianca, juf Lisette en juf Jodi!

nb: Op de site van groep 3 en 4 kunt u altijd meer foto’s bewonderen!!