Juffendag

dinsdag 7 maart 2017

Wat hebben we genoten van de juffendag ! Groep 3 heeft spelletjes gedaan in de eigen klas, groep 4 werd opgehaald door de kinderen van groep 7 en 8 om in circuitvorm spelletjes te doen door de hele school! Erg leuk! Zo hadden de juffen tijd om overal rond te kijken en ondertussen het buffetje met lekkere toastjes klaar te zetten voor de kinderen! We zijn ook goed verwend met mooie knutsels van de kinderen en een heerlijk Etos tasje! Klassenouders…bedankt voor jullie inzet!!

Als klap op de vuurpijl was er natuurlijk het carnavalsfeest in de boerderij!! Wat was dat leuk, maar ook wel een beetje spannend! Rook, harde muziek, gekleurde lichten….maar na even wennen ging iedereen helemaal los op de dansvloer…zelfs de juffen!! Bedankt mensen van de Boerderij en natuurlijk de mama van Quinta, en Liam voor de muziek!!

Nog even een huishoudelijke mededeling: We merken dat veel kinderen regelmatig speelgoed meenemen in de klas. We merken ook dat dat veel afleidt. We willen u daarom vragen de volgende afspraken ook thuis nog een keer met uw kind door te nemen:

Speelgoed mag mee op maandagochtend voor in de kring als uw kind ook echt iets speciaals wil laten zien en  er wat over wil vertellen. Na de kring gaat het speelgoed weer in de rugzak. Op verjaardagen mag uw kind natuurlijk een mooi cadeau laten zien! De dag voor een vakantie is altijd speelgoed dag!