Groep 3 en 4

dinsdag 8 november 2016

Afgelopen week is ook groep 3 begonnen met het versieren van de takken van de ‘boom‘. De kinderen werkten samen in groepjes aan het zo mooi maken van ‘hun’ tak. Binnenkort zal de boom in elkaar worden gezet en in de klas worden opgehangen!

De takken van groep 4 zijn ook al klaar en zullen ook binnenkort worden opgehangen. We hebben met alle kinderen met veel plezier aan deze gezamenlijke opdracht gewerkt…creëer synergie…..en zie wat een mooi resultaat!

As weekend komt de Sint in het land. Ook op school zullen we de komende weken veel activiteiten hebben rondom het Sinterklaasfeest. Natuurlijk hebben we uw hulp hard nodig!

Woensdagochtend 16 november wordt de school in Sint sferen gebracht…als u het leuk vindt om mee te helpen…dan bent u natuurlijk van harte welkom!

Woensdagochtend 30 november mogen de kinderen van groep 1-4 verkleed op school komen…als ze dat willen! We hebben die ochtend een circuit, met pepernoten bakken, pietengym, knutselen ed. We hebben daar wel ouders voor nodig die ons willen helpen! Vindt u dit leuk en gezellig…meldtimg-20161103-wa0007 u dan aan bij 1 van de juffen!

We hopen u komende weken allemaal te zien bij de ouder-kind gesprekken….vergeet u niet het vragenformulier samen met uw kind in te vullen en mee te nemen?!