groep 3

woensdag 7 december 2016

img_1113

Wat hebben we een drukke, maar gezellige weken achter de rug. Vorige week een spelletjes circuit samen met groep 4 en de kleuters. Lekker pepernoten gebakken, het pepernotenspel gedaan, een filmpje gekeken en natuurlijk de pietengym! Gelukkig waren alle hulppietjes geslaagd en kregen ze allemaal een Pietendiploma!

Afgelopen maandag was het natuurlijk groot feest! De Sint kwam met een heus pietenorkest op school! De kinderen hebben genoten en wat kregen ze mooie cadeau’s met prachtige surprises!

Afgelopen week hadden we als doel van de week gesteld dat wanneer je de klas binnenkomt ’s ochtends, je dan meteen begint met lezen. Als je dat uit je zelf had gedaan mocht je een stikker plakken! Woensdag waren alle vakjes vol en mochten de kinderen dit vieren! Ze hebben tijdens het eten en drinken op de tafels gezeten….wat een feest was dat!

Volgende week nemen we hetzelfde doel, alleen moeten dan alle kinderen achter hun eigen naam drie stikkers verdienen. Pas wanneer dat is bereikt kunnen we weer een feestje vieren!!

Vergeet u niet ook de website van de klas te bekijken…daar staan altijd meer foto’s op dan in de nieuwsbrief!

De komende 2 dinsdagen en donderdagen gaan we knutselen voor de kerstmarkt. Als er een ouder is die hier graag mee wil helpen dan kunnen we uw hulp goed gebruiken. We knutselen het laatste uur op de middag!