Groep 1-2 Winnie de Poeh

donderdag 1 september 2016

Woeste WillemDe eerste twee schoolweken zitten er weer op. Na een heerlijke vakantie hebben we een start gemaakt met het nieuwe schooljaar. Het was niet alleen wennen voor de kinderen, maar ook voor ons als de nieuwe juffen van deze gezellige groep. Ook hebben we in deze weken al een aantal nieuwe leerlingen mogen verwelkomen. We hopen dat Xaver, KC, Jurre en Tess samen met de andere kinderen een fijne tijd op obs Beekbergen zullen hebben.

Er zijn een aantal dingen veranderd in de klas waarover de kinderen ongetwijfeld thuis verteld hebben. Maar gelukkig is er ook veel hetzelfde gebleven.

Op dit moment zijn we bezig met het thema piraten. De kinderen weten welke materialen ze mee naar school mogen nemen, zodat het thema gaat leven en de klas misschien wat verder aangekleed wordt.

Wij zullen jullie via de nieuwsbrief regelmatig op de hoogte proberen te houden van nieuws uit de groep. Daarnaast hopen we van harte dat u aanwezig bent op de informatieavond. Wellicht kunnen we dan wat beter kennis maken en mogelijke vragen beantwoorden.

Voor alle duidelijkheid: op de maandag, dinsdag en donderdag staat juf Charissa voor de klas en op woensdag en vrijdag is juf Marit er. Juf Marit is op donderdag in de andere kleutergroep. Wij hopen op een mooie samenwerking met de kinderen en jullie als ouders.