Gr 7 krijgt terugkoppeling van staatssecretaris!

dinsdag 28 maart 2017

Op donderdag 23 februari jl. heeft groep 7 nagedacht over Armoedebestrijding bij kinderen. Tien scholen in Nederland mochten met dit project meedoen en onze school was dus 1 van de tien! Mensen van Consulting Kids hebben ons de hele dag meegenomen in een wereld van volwassen zaken. Hierbij waren 2 beleidsmedewerkers van de gemeente en wethouder Johan Kruithof aanwezig. Zij waren erg onder de indruk van de betrokkenheid en ideeën van de kinderen. Zodanig onder de indruk dat onze school, OBS Beekbergen als enige school is uitgekozen om een officiële terugkoppeling te krijgen van alle opbrengsten van die dag. De staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Jette Klijnsma (PvdA)  zal deze terugkoppeling persoonlijk doen op maandag 3 april a.s. in de Raadszaal van de gemeente Apeldoorn. Wij zijn daarvoor met onze klas uitgenodigd. Natuurlijk zijn we vereerd en supertrots op onze groep 7.