Gr 1-2b

donderdag 1 december 2016

sint-1-2b

Het was weer een drukke week. Op dinsdag heeft een groepje kinderen de cupcakes gebakken en alle kinderen mochten hun eigen cakeje versieren.

Woensdag moesten we flink aan de slag, want de rommelpiet was langs geweest en het was een troep in de klas. Na het opruimen was het tijd om de gevulde schoentjes leeg te eten.

Daarna was het tijd voor het Sinterklaascircuit met pietengym, pepernoten bakken, een filmpje kijken en een pepernotenspel. Het was hard werken, maar wel enorm gezellig.

Op donderdag kwamen er nog een extra Pietje en Sinterklaasje langs met pepernoten om uit te delen. Zij gingen ook nog even bij de andere kleutergroep op bezoek.

Vrijdag zijn de kinderen lekker vrij en maandag vieren we samen het Sinterklaasfeest.