Geweldige kerstmarkt!

donderdag 22 december 2016

Wat een geweldige avond hebben we gehad tijdens de eerste kerstmarkt. We hebben genoten van de sfeer, de kerstknutsels, de kerstliedjes en de hapjes en drankjes. We hebben deze kerstmarkt gehouden met als doel het bevorderen van saamhorigheid van kinderen, ouders en teamleden. Dat dat is zeker gelukt! Wat een synergie! Kinderen, team en ouders hebben samen hard gewerkt om de kerstmarkt tot een succes te maken. Met name de ouders van de OR hebben heel veel werk verricht! Bedankt allemaal! De planning,  de voorbereiding en de uitvoering passen helemaal bij de gewoontes van TLIM.

De opbrengst van de kerstmarkt gaat naar stichting “Het vergeten kind”. In Nederland hebben duizenden kinderen de pech om niet op te groeien in een stabiele en veilige thuisomgeving. Vele van hen slapen niet eens meer in hun eigen bed. Het zijn vergeten kinderen tussen de 0 en 18 jaar die noodgedwongen verblijven in opvanglocaties met vaak beperkte specialistische begeleiding en minimale speelmogelijkheden. Tijdens de kerstmarkt realiseer je je des te meer hoe goed wij het hebben en hoe hard ondersteuning nodig is. Mooi dat wij daarin een stukje hebben kunnen bijdragen!

Kerst is een moment om tot rust en bezinning te komen. Om met familie en vrienden samen te zijn en respect, liefde en warmte te geven en te ervaren. We wensen iedereen zo’n warme kerst toe en een fantastisch begin van het nieuwe jaar!

Delen via