Flexibele buitenschoolse opvang

maandag 18 juni 2018

Doomijn verzorgt op onze school de voorschoolse- en buitenschoolse opvang. De bso van Doomijn is er voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar, die na schooltijd kunnen ontspannen spelen in de vertrouwde omgeving van school. De vaste leidsters zorgen voor verrassende en inspirerende activiteiten voor wie dat wil, passend bij de leeftijd van het kind.

Maakt u nog geen gebruik van bso, maar bent u zich aan het oriënteren? Loop dan eens binnen op onze leuke bso of kijk op doomijn.nl en ontdek de vele flexibele mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Doomijn zelf de eindtijd van de bso afstemmen op uw persoonlijke situatie. En dat mag elke dag een andere eindtijd zijn. U kunt kiezen uit 17.00 uur, 17.30 uur of 18.15 uur.

Kinderen maken hun eigen dag. Opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag. De wereld heeft immers meer te bieden. En dat is wat Doomijn de kinderen wil meegeven in de bso. Ze werken met thema’s, herkenbaar van school, gaan samen op pad in de stad en de natuur of vermaken zich in de bso-ruimte of aangrenzende gebouwen en sportzalen. Alles in overleg met de kinderen. Want zij maken bij Doomijn hun eigen dag.

Wilt u meer weten over de voor- of naschoolse opvang van Doomijn Kinderopvang? Ga dan naar doomijn.nl, bel met 038 – 421 45 21 of stuur een mailtje naar klantadvies@doomijn.nl. Doomijn komt graag tegemoet aan uw persoonlijke wensen.

Delen via