Druk, druk, druk bij de kleuters

woensdag 8 november 2017

Druk, druk, druk bij de kleuters

Dinsdagochtend was het toch wel erg fris tijdens het buitenspelen. Het was zelfs zo koud dat er mooie letters geschilderd konden worden in de ochtend rijp. Later op de dag kwam gelukkig de zon snel tevoorschijn. En natuurlijk gingen we ook even aanmoedigen bij de sponsorloop van de hogere groepen voor Serious Request. De sfeer was top en bij de kleuters begon het rennen ook te kriebelen. Velen hebben enthousiast heel wat rondes mee gerend. Wauw, wat een toppers!
Na de lunch zijn ze ook nog eens voor het eerst naar de grote gymzaal geweest. Daar konden de kinderen kiezen uit verschillende onderdelen. Het was een hele onderneming, maar fantastische ervaring voor de kleuters in deze gigantische ruimte. Gelukkig hadden we vier ouders die ons kwamen helpen.

Na deze pittige dag, heeft de opa van Wende ons verrast met een prachtige speelkeuken. Een fantastische aanwinst in onze klas, waar nog veel mee gespeeld kan worden. Opa, bedankt!

Op woensdag zijn we op bezoek geweest bij De Vier Dorpen. We hebben daar gezellig spelletjes gespeeld, getekend en liedjes gezongen.

Delen via